1/04/2010

måndag


Knäppa bilder idag va? Men det är en liten glimt av vad jag har gjort denna måndag. Jag har lyssnat på jordens underbaraste röst (Salem), sett fina badrum i en fin tidning (så himla coolt med noter som tapet!), hittat ett gulligt litet foto på en far och hans tre döttrar och städat vårt ena badrum sjukt noggrant tillsammans med Johanna. Nu doftar det så gott där inne så!

6 kommentarer:

elins sa...

Vilka fina nyårsbilder. Ni verkar haft det toppen!! Gott nytt år Märta! Salem är så grymt bra. Kul att du har skivan, vill också ha. Får bli nästa inköp helt enkelt :) KRAM

Märta sa...

Tack! Vi hade det jättemysigt! Ni verkar ha haft det underbart också läste jag, kul! :) Salem äger, och hans senaste skiva är ett måste Elin, seriöst. Den är sjukligt bra! :)Gott nytt år på dig också! KRAM

milly sa...

ja det skall bli jätteroligt! fast just nu är jag bara rädd och ledsen och stressad. hehe. det kommer bli jobbigt att resa ifårn alla nära och kära, men jag kommer inte ångra det dock! och kolla den här hemsida, http://picasion.com/ den funkar jättebra till gif-bilder!!!

Annika sa...

Sv: Hmmm.. Jag har ingen aning varför det funkar på liggande bilder och inte stående faktiskt. Hur gör du när du förminskar dem? Jag har iaf olika maxbredd på stående och liggande bilder, mest för att de stående blir på tok för höga annars men ändå.
Det kan ju vara något med kodningen på din blogg också, eller hur du laddar upp bilderna på blogspot. När jag bloggade där laddade jag aldrig upp bilderna via blogspot utan alltid via en extern sida, som flickr.

Varför sparar du i png förresten? Det är väl ändå bättre med jpg?

Christina sa...

Hej Märta!
Du kikade in på min blogg och kommenterade att du vill ha ett "bildrecept", men för att kunna skicka det så måste jag ha din e-postadress. Det är ett word-dokument.

Annika sa...

Sv: Precis, det låter som ungefär samma princip.
Det bästa är ju att spara bilder för web, "save for web", då sparar den i jpg och sRGB :)