3/22/2010

en tavla utav zorn



Det är en ytterst fin dag idag! Sol och en mumsig stor sallad på altanen med syster var uppskattat av oss båda. TACK för att våren är på väg! Den här låten nynnade jag på där vi satt och njöt, den ger mig sommarkänsla till max.

Helgen har varit så superdupersjuktkul! Jag har varit i Stockholm (ja jag vet, IGEN) med La Scala och vi har haft fruktansvärt roligt. Varje dag har jag fått skratta tills tårarna har sprutat. Jag har tagit mig in på ett Casino med en 15-åring när vi försökte hitta till teatern, jag har gjort bort mig tusentals gånger, jag har ofrivilligt åkt på klackarna nerför en hel trappa utan att ramla, jag har sjungit på tunnelbanan och gjort en massa knäppa och säkert väldigt pinsamma saker. Men saken är den att alla har varit med på det, alla har varit lika knäppa och pinsamma så det har blivit en sjukt rolig resa helt enkelt. HAHA jag vill bara skratta högt när jag tänker på allt roligt vi har gjort! (Rebecka, ditt "peace-tecken" upp till oss på balkongen när du och Julia hade lyckats få plats på första parkett och Amalia, ditt hysteriska ångestanfall på centralen. HAHAHAH!)

3 kommentarer:

milly sa...

hihi jaa jag kände att jag behövde något nytt och fräsht! puss påDIG!

Rebecka sa...

AALLLLTSÅ! Jag skrattar verkligen för mig själv när jag tänker på den här resan. Helt underbart kul. Ah, mitt peace-tecken...jag får en klump i magen när jag tänker på det, VARFÖR?! Så himla typiskt mig. Ja ja, underbart kul hade vi i alla fall. En resa iklädd pinsamma händelsernas skrud!

Märta sa...

Jag med, Rebecka! Stört roligt har vi haft!!