5/23/2012

På hög höjd

Hej hallå. Det är dålig update här och det är SÅ tråkigt tycker jag som älskar att hålla på att fixa här. Om dagarna sitter jag i mitt lilla hörn av kontoret framför datorn och pratar med mestadels trevliga människor från åtta till fem. När jag kommer hem är jag därför inte jättesugen på att sätta mig framför datorn ytterligare några timmar utan tar hellre en springtur ute i det helt fantastiska vårvädret/försommarvädret som Gotland har bjudits på de senaste dagarna och veckorna. 

I dag har jag varit på utflykt med några från mitt kontor och några andra turistkontor vi jobbar tillsammans med. Vi startade klockan åtta i morse och kom tillbaka till startpunkten igen halv åtta ikväll. En heldag helt enkelt. Vi har allt som allt fått titta på 19 olika anläggningar på norra Gotland och vår alldeles egna lilla ö, Fårö, aka "Ingmar Bergmans ö". Om ni någon gång tar er till Gotland råder jag er att åka dit, en otroligt vacker ö med fantastiska stränder som ofta klassas som Gotlands finaste. Jag tror till och med att de fortfarande ligger på någon topplista för de vackraste stränderna i världen (!). I alla fall, sjukt effektiv dag och mycket korvstoppning blev det men det var väldigt roligt och intressant.

Jaja, nog med jobbtjat. Bilderna här ovan är tagna för drygt två veckor sedan när pappa hade lånat hem en skylift för att fixa lite grejer på taket. När han lade undan en av takpannorna fick han se ett fågelbo med de här söta små äggen i. Han sa till  mig och Emma och vi fick åka upp och kika på dem. De var fina så klart, men det mest fascinerande var att se vårt hus och vår gård från en sådan hög höjd. Allt såg så himla gulligt och fint ut så jag var tvungen att ta lite kort. 

Förresten - hjälp vad snabbt allt har slagit ut sedan jag tog de här bilderna såg jag nu! Nu är nästan allt utslaget och det ser definitivt mer ut som sommar ute än vår. Det gillar jag skarpt! Nej, nu ska jag krypa till kojs och drömma om kaklade badrum, våningssängar, grillplatser och hundduschar (svar ja, sådana finns på vissa stugbyar).


Inga kommentarer: