6/06/2012

Sveriges nationaldagHallå där ute i försommarvärmen (?)
Det går ju otroligt bra för mig att blogga nuförtiden märker jag, eller? Får det inte riktigt att funka med min fritid just nu, jag försöker mest hinna med att träna lite då och då innan middag och sängdags.

Men, hursomhelst har jag jobbat hela dagen denna nationaldag. Det har varit otroligt lugnt på kontoret och timmarna har segat sig fram ganska rejält. Tur att man då på sin lunchtimma kan gå ut och sola nosen en stund. Ni har väl dock, precis som jag, upptäckt att värmen vi hade för några veckor sedan är spårlöst försvunnen? Jag hoppas innerligt att den kommer tillbaka snart då mina ben är närmast färgen krita just nu...

För övrigt var jag med om en SJUKT rolig händelse i helgen - möhippa för min älskade storasyster! Vi var ett femtontal tjejer som överraskade henne i Norrköping och körde en heldag med uppdrag på stan av olika pinsamhetsgrad, sumodräktsbrottning på en vildmarkskamp, hemma-spa med mysig frågestund och som avslut en supergod finmiddag på Enoteket i Norrköping. Johanna var SÅ glad och vi var helt överlyckliga över dagen, allt gick som smort och precis som vi hade tänkt oss. Tänk att hon ska gifta sig snart. Min syster. Gaaaah vad kul det ska bli!!

Bilderna ovan är från en av Emmas och mina lyxfrukostar, american pancakes och hallon/apelsin/banan-smoothie. Mmm!

Inga kommentarer: