4/26/2010

ljumma kvällar


Foto: Hedvig Danneholm

Bild till föregående inlägg.

sommarlycka

Jag har varit väldigt dålig med inlägg på sistone, ledsen för det. Så blir det dock när man jobbar heltid (nu förstår jag de som säger att de inte hinner med någonting utanför arbetet...) hehe. Den här veckan lär bli ganska hektisk också. Mor ska ha sin stora fest i helgen och det är mycket saker som ska fixas innan dess, men kul blir det!

Hörni, jag måste (på Hedvigs begäran) dela med mig av ett lyckorus jag fick för en stund sedan. Jag fick se lite sommarbilder på datorn; brunbrända kinder, sommarljusa kvällar, bara ben, gröna träd, leenden och glada vänner. Mitt hjärta hoppade till och började sedan dunka hej vilt! Det kändes som att jag helt plötsligt hade gått och blivit kär, det liksom pirrade till ända ut i fingertopparna. Tänk att vi ändå får sommar i år igen, så himla trevligt är det!

Ingen bild idag tyvärr...snyltar på jobbets nätverk (hihi).

4/21/2010

det vankas festligheter


Min mor fyller 50 på lördag, det kan man väl aldrig tro?? Titta bara vilken liten läckerbit. Mums!
Just nu sitter jag på jobbet (!) och tycker lite synd om mig själv. Eller det gör jag väl egentligen inte...bara två timmar arbetstid kvar och sedan ska jag få åka på en föreställning, "Cabaret", med mamma och Emma. Jag är bara så fruktansvärt trött, kan bero på vädret utanför fönstret - snö och mulet, inte ens 3 plusgrader har våren att komma med idag. Fick förresten en jobbmassage på förmiddagen, såå skönt! Det fick mig att vakna till lite i alla fall (eller om jag bara blev tröttare, jag vet inte...).
Ha en trevlig torsdagseftermiddag!

4/16/2010

april april...sill


Våren är verkligen kommen! Man märker hur alla blir på bättre humör, piggare och gladare, varje gång solen kommer fram. Så otroligt härligt. Jag känner själv hur allting blir lite lättare, problemen känns plötsligt inte lika stora längre. Det är lite roligt också att man blir lika förvånad varje gång snön smälter bort; "Just det, det var så här det såg ut egentligen!"

Jag har haft ett par underbara veckor nu i början av april. Jag har varit i vackra Åre en vecka med mina underbara vänner (bilder lär komma snart) och åkt skidor och blivit solbränd. Sedan har jag kommit hem för att direkt åka och vara ledare på ett påsklovsläger på ön, ett mycket lyckat sådant. När jag väl kommit hem från det väntade en utmaning, ett nytt jobb.

Jag har nu jobbat min första vecka och har insett att det här inte är ett jobb man lär sig på så kort tid, jag har sjukligt mycket kvar att få in i min stackars hjärna innan jag ska känna mig nöjd med min insats. (Jag är så trött just nu efter en veckas hårt slit att jag förmodligen skriver lite i nattmössan...be aware!) MEN, saken är den att jag trivs! Jag trivs bra och det känns så S K Ö N T! Kollegorna är trevliga, arbetsplatsen är mysig, jag känner mig proffsig vid min egna dator och mitt headset, personalrummet är fint och schemat är fast. Jag hoppas jag kommer att fortsätta trivas så bra som jag har gjort den här veckan.

Nu ska jag sovasovasova som en liten...sill.