12/11/2010

brighter than sunshine

Oj vad det bara blir inlägg med gamla bilder här helt plötsligt. Men så blir det ibland, kameran har inte användts lika flitigt den sista, kalla, tiden helt enkelt. Det här är bilder från en mysig höstkväll med några av vännerna. Lax-, kräft- och saffranspasta till varmrätt och chokladmousse på hallonspegel till efterrätt.

När paltkoman tog vid, gav vi inte vika. Då satte vi istället igång med lite lek...Sardinen närmare bestämt. Ni vet vilken lek det är va? En person gömmer sig någonstans i huset, de andra letar. Om man hittar den gömda personen ska man så tyst som möjligt smyga sig in bredvid honom/henne och vänta på att nästa person kommer, och nästa, och nästa...och så vidare. Till slut är det bara en person kvar, förloraren. För att göra det hela lite svårare, släckte vi ner i hela huset och alla lampor som gick utanför. Väldigt jättemörkt blev det. Vissa var nästan rädda på riktigt tror jag. (Inte jag dock.......................) Jag busade till det lite och satte på läskig Halloween-musik också. Buuuuu! En mycket mycket trevlig kväll. Japp!

Dagen idag har varit mycket soft. Agnes sov över här i natt, så vi har bakat choklad- och hasselnöts-macarons och chillat lite. Förresten, snart är det jul hörrni. Önskelista kanske kommer upp här snart. Ha det så gott i helgen! Kram

1 kommentar:

Jullan karlsson sa...

SHIT VILKA SNYGGA KOMPISAR MAN HAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!