9/20/2011

easy living

Vamlingbo Prästgård, ett hett tips om ni är på Gotland. På vägen mot de södra delarna av Gotland fyndade jag de här fina assietterna ovan på en loppis.

I SLUTET AV augusti bestämde sig min familj för att göra en familjeutflykt innan alla snart skulle skiljas åt igen. Det var en otroligt vacker dag, man kunde riktigt känna hur sommaren drog sin sista suck. En sådan där riktig suck som den drar bara för att man verkligen ska minnas den senare i vinterslasket.

Vi åkte på loppis, åt lunch i en underbar prästgårdsträdgård, åkte ner till Gotlands allra sydligaste spets och lade oss på filtar vid havet och njöt av Johannas goda lakritsmaränger. Solen brände på ett sådant där mjukt sätt så man bara ryser på hela kroppen och önskar att tiden kunde stanna.

I dag, go vänner, sitter jag på huvudbiblioteket i Linköping och myser. Det soliga vädret övergick plötsligt till moln och lite lätt regn, och jag älskar verkligen att sitta här då. Jag njuter i fulla drag, lyssnar på gammal jazz (Billie Holiday) och försöker välja vilken bok jag ska börja läsa: Alex Schulman eller Nicci Gerrard. Ja, jag trivs!

Förresten! Hoppas ni gillar min nya layout som jag knåpade ihop i morse.

Inga kommentarer: