9/28/2010

bakdag

Heeej! Tillbaka från Italien. Jösses vilken underbar vecka, jag ska berätta mer någon dag snart, måste bara inflika att jag har haft SÅ kul idag! Jag, Agnes, Jonte och Simon har en liten grupp, "de arbetslösas bakgrupp" typ, där vi träffas och bakar och...fikar...och äter...eller som idag - äter och skrattar och skrattar och flummar. Vi bakade en gigantiskt stor pannkakstårta som vi åt upp (!!!!), gjord med pannkakssmet för åtta (!!) personer. Ni förstår kanske av filmerna att det blev lite för hetsk stämning på slutet då Simon klargjorde för oss att "tårtan får inte vinna över oss, vi måste vinna över den". Sagt och gjort, vi tog hem segern. Jag har inte skrattat så här mycket på en och samma dag på ganska länge. Det var härligt, tack!

Efter allt ätande körde killarna ett pass på gymmet och flickorna ett pass på Friskis, så don't worry - ni kommer fortfarande känna igen oss nästa gång vi ses. Tur.

Nu ska jag titta på något roligt serie-avsnitt. Yeay!Måste bara förklara mig på den sista filmen. 1: Jag skrattar verkligen så att jag gråter innan, och vet ni varför? Det syns inte på filmen men Jonte fick en kräkning av sin stora tugga precis när jag har slutat filma honom. Usch, stackarn. HAHAHA! 2: Jag kan lätt äta vääldigt mycket mat, jag var jättenära att göra det nu också men att ta den här sista biten i en tugga kändes extremt jobbigt, det vände sig i magen för jag var så SJUKT mätt. Det roligaste är när Agnes seriöst säger på slutet: "Det gör inget...det är ingen som dömer." Hahaha!

4 kommentarer:

Reb sa...

HAHHA! Ni är ju underbara! Haha och sjukt snygg Märta på bilden där!

märta. sa...

Hahah, ja hjälp ja... :P TACK vännen! :)

JULLAN sa...

SJUKT SNYGGA VÄNNER MAN HAR!!!!!!!!

märta. sa...

:) <3