10/29/2012

Hear the noise that moves so soft and low

Hej på er. Ovan hittar ni en bildbomb från min helg hemma på ön. Dagarna har gått i plockandet och räfsandets tecken, riktigt höstigt och så där mysigt som jag hade önskat att det skulle bli. Och ÄNTLIGEN kom jag ihåg att ta med kameran och fota, har saknat det väldigt mycket kände jag. Krama en massa på mamma, pappa och storasyster har jag också fått, ibland inser man inte hur mycket man saknar en människa förrän man känner närheten igen. Det finns ju inga som känner mig så bra som dem gör och det finns en oändlig trygghet och kärlek i det.

Jag borde verkligen bli bättre på att ta med mig kameran dit jag går förresten, om inte bara för att det är otroligt roligt att fotografera utan att att ha minnen med sig längre fram i livet. Jag kan lätt fastna och bara bläddra bakåt och bakåt i den här bloggen, minnas, bli vemodig och fnissa lite över hur töntig man kan låta ibland. 

Utanför det regndroppsbeklädda fönstret viner vinden och löven blåser upp i små virvlar längs med gatan. Det börjar bli riktigt kallt och mörkt nu, och jag känner att jag inte riktigt är redo. Men vad bryr väl sig hösten och vintern om det? Nu får vi ta det som det kommer.


Inga kommentarer: