4/09/2012

Glad påsk!


Hej hallå och glad påsk!
Långhelgen har gått i förkylningens tecken men den har ändå varit förträfflig. Lukas kom hit i torsdags, vi var i Norrköping och hade lite syskonmys på dagen och på kvällen var vi på födelsedagskalas i Linköping där vi bland annat spelade "Hetz" tills vi nästintill trillade av stolarna. Mycket trevligt! Helgen fortsatte sedan med lite shopping i snöstormen, fredagstacos, "En gång i Phuket" på bio, sovmorgon, finmiddag här i lägenheten med Johanna, Jesper och Jacob, en mäktig påsknattsmässa i Linköpings Domkyrka och tills sist en avslutande skön dag i Tranås med Lukas familj.

Jag älskar verkligen påsken eftersom den inte är lika traditionsbunden som andra högtider. Det är en långledighet där man tar tid till varandra, umgås och tar det lugnt. Reflekterar över livet och sin tro. Skönt.

Nu har jag inte lång tid kvar här i min lilla lägenhet i Linköping. Om ett par veckor flyttar jag hem till Gotland igen över sommaren för att jobba och leva sommarlivet där. Det känns tråkigt att lämna den här vackra staden och friheten som kommer med att ha en egen lägenhet, men samtidigt känns det otroligt skönt att få komma hem ett tag och andas den friska havsluften igen och krama på familjen. Det blir fint.

Ha en bra dag allihop!

Märta.

Inga kommentarer: