7/30/2010

it'd better be

Bild: We heart it
Lyssnandes på P3's grymma morgonmusik masserar jag just nu in mina naglar med nagelolja som doftar mandarin. Jag fryser om mina barfota fötter här på kontoret, det är faktiskt kallt både ute och inne idag. Brr... Känslan jag har haft hela veckan när jag har vaknat och gått upp tidigt till jobbet är "första-skoldagen-efter-sommarlovet-känslan". Känner ni igen den? Man riktigt ser hur kylig luften utanför fönstret är, solljuset ser inte lika varmt ut längre, den har ett hårdare sken på något sätt. Man känner sig trött, lite ledsen men samtidigt förväntansfull. Den första skoldagen efter sommarlovet har man varit med om SÅ många gånger. Man vet ungefär vad som väntar en, därför är känslan så påtaglig även fast jag inte börjar i skolan efter sommaren i år. Nu vill jag verkligen inte påstå att hösten är på väg. NEJ NEJ NEJ! Vi har ju faktiskt inte ens påbörjat augusti, vilket känns väldigt skönt. Jag ska hinna vara ledig och njuta av sommarens heta dagar, för de kommer. Det bara är så. Det måste vara så.
Jag har för övrigt klippt mig litegrann. Det är stor skillnad, i alla fall för mig. Det känns kort!

7/25/2010

fnissigt värre

Jag tittade på filmer från min gamla mobil i går kväll. Detta är säkert väldigt internt, men lite kul för er som var med i alla fall. Hihiiiii! Det är sådant här jag sysslar med när det regnar ute...

7/18/2010

cerise


Jag tycker inte om när hjärnan har bestämt sig för att vara sur. Jag vill vara glad och göra det bästa av den här sista lediga dagen även fast vädret är molnigt och regnigt, men det går inte just nu! Min hjärna vill vara bitter. Det känns inte som att jag gör annat än jobbar, och nu när jag äntligen är ledig så kommer molnen. Imorgon börjar en ny arbetsvecka...med sol.

7/11/2010

nu fryser jag inte längre, tack!



Det är SÅ himla himla varmt just nu. Det har troligtvis inte undgått någon, och eftersom det är det enda folk pratar om just nu så ska väl inte jag vara sämre. Jag är en sådan person som oftare fryser än svettas, när andra klagar och tycker att det är för varmt sitter jag tyst och tycker att det är alldeles lagom. På grund av detta känner jag mig nu lite ambivalent när den tropiska värmen har slagit sig ner över oss. Det är väl ändå liiite skönt att sitta i bilen på väg hem från jobbet, på ett svart skinnsäte i en bil utan någon AC what so ever? 35 grader som slår emot en som en vägg när man hoppar in bakom ratten, tänk att kunna dra ner ALLA rutor (inklusive takluckan) utan att frysa! Fast...aa...det är kanske lite varmt ändå, typ så att man klibbar fast i sätet och det är som att rycka bort ett plåster när man väl har kommit hem och ska stiga ur (...). Jag vill bara inte bråka med värmen och den underbara solen...inte än. Den får gärna stanna tills min lediga dag kommer på torsdag. Då ska jag njuta hur mycket som helst!

Inne på kontoret där jag jobbar har de däremot världens bästa AC ungefär...lite för bra nästan. Det är knappt så att man kan ha shorts inomhus och man måste antingen ha en sjal över axlarna eller en tjocktröja på sig. Åtminstone jag. Hehe.

7/10/2010

några dagar med mig


Så här kan några sommardagar med Märta se ut. Bara några, typ fyra. Kram!