8/25/2011

bon iver


LUKAS SKICKADE den här länken till mig för någon vecka sedan och jag blev så berörd när jag såg den. Ta er en liten stund till att bara sätta er ner och lyssna på den här helt underbara rösten och en otroligt fin låt.

8/24/2011

you are the sunshine of my life



IDAG FIRAR mor och far porslinsbröllop. OJ! 20 år och mamma skrattar fortfarande åt pappas skämt, det är lyckat. (Hon fnissar just nu hysteriskt åt att pappa kallar glassen "Stor&God" för "Stor&Tjock" istället, på den nivån ligger humorn alltså...) De är bäst.

8/16/2011

break me



Tio underbara dagar med helt fantastiskt umgänge är över. Nu har jag kommit hem till ön igen och har för första gången på väldigt länge verkligen uppskattat att få sova i min egna säng och icke att förglömma, den gotländska sensommarvärmen som verkligen inte hade letat sig upp till Örebro.

Bilderna får tala lite för sig själva tror jag, men de föreställer en snabbvisit i Göteborg och dagarna på Frizon. Kameran var inte uppe en enda gång hos pojken, jag tror att jag har börjat bli lite lat tyvärr. Sammanfattningsvis bestod dagarna mestadels av många, många vänner, värme i hjärtat, stark Gudsnärvaro, iskalla nätter, musik för själen, fika och bus.

Höjdpunkterna i musikväg på Frizon var absolut Loney Dear, Meadows Ever Bleeding, Jonas David och Jonas Sandwall. Kolla upp!

Tack för mig.

8/04/2011

semestah



Hej och hå!
Jaaa, jag har varit så himla dålig på att blogga och uppdatera om hur min sommar är och har varit. Det är illa. Jag har velat, men inte hunnit för att jag har gjort så mycket hela tiden när jag inte har jobbat. Det har i och för sig varit SÅ härligt att det verkligen har varit så, tack för det!

Nu blir det inte uppdatering på ett tag igen, för i morgon bitti tar jag nämligen mitt pick och pack till pojken ovan. Sedan tar jag mig förmodligen vidare till Göteborg till en kär vän, och sedan avslutas miniresan i Örebro, till min älskade festival - Frizon. Heeelt galet kul att få träffa alla som jag ska få träffa den närmaste veckan. Det lär bli awesome!

Hoppas ni också får en grym vecka! Peace out.