8/31/2012

Festliga fredag


























Underbara fredag är här och jag jobbar min allra sista (bilden ovan togs i går) dag på "sommar"jobbet. Det fullkomligt öser ner utanför fönstret och jag myser här inomhus och konstaterar än en gång att fredag är min absoluta favoritdag. I kväll blir det dessutom kalas hemma hos oss, pre-födelsedagskalas för lillasyster och lite hejdåtårta. Som UnderbaraClara döpte sitt blogginlägg till i dag: Thank God it's friday!

8/26/2012

En kräftkväll






En kväll för si sådär tre, fyra veckor sedan. En tidig kräftskiva med släkten för att största möjliga antal skulle få vara med. Jag är ingen storälskare av kräftor, men just den här kvällen var det väldigt gott faktiskt! Kan också bero på de ljuvliga tillbehören...

8/22/2012

Glassa till mobilen




Det här snyggsnygga skalet är just nu på väg hem till min brevlåda. Hela sommaren har jag kikat igenom hundratals iphoneskal på Society6 och blivit sjuk av velighet, men nu har jag äntligen bestämt mig för detta. Ett hett tips är att gå in och kika nu då de har "free shipping" från USA veckan ut.

Annars lunkar livet på här på ön. Två helger i rad har jag varit på fastlandet, en för bröllop och en för fest. Mycket resande har det blivit men jag har haft det ack så trevligt! Nu väntar bara två veckors jobb till och sedan tar jag med mitt pick och pack till hufvudstaden. Ska bli väldigt spännande!





8/02/2012

Chapter two

Förra veckan åkte vi till Hotel Stelor med familjen för att äta på deras mysiga restaurang och lyssna på Nils Landgren och Johan Norberg.

Vädret var perfekt för att sitta på uteserveringen. Sol och vindstilla.






Otroligt god mat. Och männen nedan var helt FANTASTISKA, Chapter Two. Så mycket barndomsminnen som kom tillbaka eftersom vi spelade deras skiva dag ut och dag in när vi var små. När Nils Landgren tar ton känns det som sammet som flyter genom öronen, han är i världsklass den mannen.