2/24/2011

här inne hos mig


Juli. Ett blekgrått inlägg från en färgglad månad. Vi hade gospelkonsert i ett stort tält med Rebeckas projektarbete, jag och Johanna gick på promenad, tittade till korna i hagen och åt vaniljbullar, jag var på flera födelsedagskalas, vi hade tacokväll ute i trädgården ända in i den ljumma sommarnatten för att sedan åka in till staden och dansa järnet till Hoffmaestro (gryyymt trångt, svettigt och kul!!), jag och Johanna var på en liten loppisutflykt (jag fyndade ett jättegulligt och roligt gammalt berlockarmband), åt underbara crepes på Hablingbo Creperie och matade fiskar med godis innan vi själva hoppade i vattnet. Och så hade vi ju kusindag med kanotpaddling också- SÅ kul! Det hände väldigt mycket i juli känner jag nu när jag tittar på bilder och försöker minnas. För även om det känns just nu som att allt jag gjorde var att jobba, så har jag ju hur många fina minnen som helst från den här månaden.

2/21/2011

det var i juni


Det blev juni och shortsen och klänningarna plockades fram. 91:orna tog studenten (jag har nog aldrig ätit så mycket sött på så få dagar), vi "roadtripade" och överraskade Klara och co i Jönköping på deras student, myste på strandpromenaden i Visby och njöt av solnedgången. Det var juni, och det var början på en helt underbar sommar.

tretton:femton


Hemma igen! Ungefär jordens mysigaste helg ligger bakom mig, en helg med mycket fika (våfflor, nutella, choklad, prinsesstårta...), promenader i ett iskallt men soligt Norrköping, lite shopping, skrattskrattskrattflum och bara MYS helt enkelt. Dock var en tredjedel av helgens deltagare förkylda/sjuka, och eftersom vi bokstavligt talat har bott varandra de här dagarna kom jag hem med en fet förkylning inatt. Men vad gör väl det? Ingenting verkligen. Bara den släpper lite tills nästa helg så kan det väl få vara antar jag.

Hoppas att ni har haft en minst lika fin helg som jag. Nu är det måndag igen, heja!

2/15/2011

cary brothers

Jaa! Då var båt- och tågbiljetter bokade hej vilt för de närmaste veckorna. På fredag drar jag, Emma och våra kusiner till Norrköping för några dagars mys med Johanna och Jesper. Lite shopping blir det nog också (förlåt plånboken, men vissa saker måste köpas), aaah det är inte säkert för mig att vara i en stad när jag är så shoppingsugen som jag är nu. Ajaj. Helgen efter det drar jag iväg igen. Skidläger i Åre. Heeelt fantastiskt kul! Jag förbereder mig på många dagar med skrattkramp i magen och skönt folk. Längar som bara den!!

Dagens låttips är låten Belong med Cary Brothers. Den spelades på ett avsnitt av Grey's som jag såg inatt innan jag somnade.

2/14/2011

märta riktar sin kärlek till...


Så här på alla hjärtans dag tänker jag lite extra på alla som jag tycker väldigt mycket om. Det är många. Jag är ingen "alla-hjärtans-dag-firare" direkt, men lite extra uppmärksamhet vill jag rikta till er, mina finaste.

Tack för att ni finns, tack för att ni orkar med mig även när jag är jobbigt flummig eller irriterande mammig, att ni lyssnar på mig och att ni är er själva. Ni är mina små ljusglimtar som sätter guldkant på min tillvaro, och jag menar det verkligen. Ni betyder mer än ni tror. Nu är det ju så att jag satt och kollade igenom lite bilder på datorn, och fastnade för bilderna från en bakdag i november, och en i januari. Det finns fler än er som är med på bild som det här inlägget är avsett för, men jag tror att ni känner er träffade ändå hehe.

Så. All hjärtans dag. Fint! Nu ska jag ta en promenad i det strålande vädret, förmodligen också lyssna på Christer i P3 eftersom det är en av mina största hobbies.

Kärlek.

2/10/2011

dust in the wind


Nu är vår dator äntligen tillbaka från virusrensning och annat tjafs, så nu kan bloggandet börjas igen. Hehe.
Idag kom vintern tillbaka till ön med minusgrader och snöstorm. Oh no, säger vissa. YES, säger jag! Många gotlänningar verkar ha varit helt säkra på att våren är på väg. Hallå? Det är f e b r u a r i , det är ju knappast den månaden man brukar förknippa med vår (förutom det året jag föddes då förstås...), eller? Jag brukar tänka att ju längre man får vänta och längta efter våren desto härligare blir den och desto mer njuter man av den när den väl kommer. Håller ni inte med?
Sedan förra inlägget har jag bland annat fyllt 21 och vårfixat mitt rum (som ses på bilderna). Hur underbart är det inte med en stooor bukett tulpaner på nattduksbordet, som dessutom doftar något otroligt gott!? Jag har aldrig varit med om att de kan dofta så starkt. Underbart! Så ja, även om jag fortfarande vill ha mer vinter utomhus så har jag ändå börjat välkomna våren inomhus. Det är ok.
Min födelsedag var fin. Jag var egentligen ensam hemma halva dagen, men eftersom jag har så många fina vänner var jag sysselsatt med telefonprat nästan oavbrutet hela dagen. SÅ kul!! Tack för det. 21 känns bra ändå alltså. Inte riktigt lika coolt som att fylla 20, men det är lugnt. Jag är dock förmodligen liiite coolare i alla fall eftersom jag är ett år äldre.
Så där. Nog på tomt prat ("skriv"?). Nu ska jag försöka se Mubaraks tal, spännande. Hej!